Narcose

Narcose

Angst voor de tandarts is niet ongewoon. Ongeveer 40% van de Nederlandse volwassenen zegt bang te zijn voor een tandartsbezoek en tandartsbehandeling. Zo’n 12% is zelfs zeer angstig. Het is dus niets om u voor te schamen. Waar uw angst ook vandaan komt, wij nemen deze zeer serieus.

Bij Tandartsen Mariastraat worden behandelingen ook onder volledige narcose uitgevoerd. We hanteren een persoonlijke benadering. We stellen u gerust en bepalen samen met u het behandeltraject. Zo weet u precies wat u voor, tijdens en na de behandeling kunt verwachten.

Het Mobiele Anesthesie Team AIC verzorgt de anesthesie bij de tandheelkundige behandeling.  De anesthesiologen en anesthesiemedewerkers die werkzaam zijn bij het mobiel anesthesie team  hebben allen vele jaren ervaring in ziekenhuizen en klinieken. Zij kunnen u daarom zeer deskundig gedurende de gehele behandeling begeleiden.

Vaak is het maken van een afspraak al spannend. Daarom proberen we de drempel te verlagen via onze online contactformulier. Uw mag ook altijd telefonisch contact met ons opnemen voor meer informatie.