1e bezoek tandarts

1e bezoek tandarts

Welkom bij Tandartsen Mariastraat! Dank voor het vertrouwen dat u in ons stelt.

U kunt zich via de website, telefonisch of middels een inschrijfformulier aanmelden om vervolgens een eerste bezoek bij de tandarts in te plannen.

Het eerste bezoek is om u kennis te laten maken met de praktijk en uw tandarts, daarnaast kunt u al uw vragen stellen en zal er een reguliere controle worden uitgevoerd. Als u bang bent voor de tandarts kunt u dit ook gelijk aangeven en zullen wij er rekening mee houden. Tijdens de reguliere controle zal er een inventarisatie worden gedaan van de gezondheid van uw gebit en tandvlees. Hierbij worden mogelijk twee kleine röntgenfoto’s gemaakt om een nauwkeurig gebitsoverzicht te krijgen.

De eerste afspraak duurt gemiddeld 30 minuten. De afspraak duurt iets langer omdat wij het belangrijk vinden om een goede start te maken met het behouden en/of verbeteren van uw mondgezondheid.

Wij vragen u om vooraf aan uw bezoek bij de balie een gezondheidsvragenlijst en eventueel een inschrijfformulier in te vullen. Daarnaast verzoeken wij u om een geldig legitimatiebewijs en een verzekeringspasje mee te nemen. Mocht u niet aanwezig kunnen zijn vragen wij u dit telefonisch 48 uur van te voren te melden aangezien wij tijd voor u reserveren.

Bij Tandartsen Mariastraat werken wij volgens de landelijk vastgestelde tarieven. De declaraties worden afgehandeld via infomedics. Zij proberen zo veel mogelijk rechtstreeks via uw zorgverzekeraar te declareren. Mocht dat niet lukken krijgt u een (rest)nota voor het bedrag wat de zorgverzekeraar eventueel niet vergoedt. Het is daarom belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de behandelingen die uw verzekering vergoedt, zo voorkomt u onverwachte kosten.

Onderstaand zijn een aantal van de tarieven weergeven, de volledige tarieven kunt u terugvinden op onze webpagina:

  • Periodieke controle                         € 22,91
  • Schriftelijke medische anamnese  € 22,91
  • Kleine röntgenfoto                           € 16,88
  • Volledig kaakoverzichtsfoto            € 72,35

Natuurlijk kunt u ons telefonisch bereiken voor eventuele onduidelijkheden.

Wij kijken ernaar uit u in de praktijk te zien!