Onze visie

Onze visie

Zorg op maat staat centraal in onze tandartspraktijk ondersteund door de kennis en kunde volgens de allerlaatste ontwikkelingen in de tandheelkunde. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en materialen. Tevens wordt gewerkt volgens de hoogste Europese hygiëne normen. Al onze tandartsen zijn BIG – geregistreerd en staan garant voor optimale mondzorg.

Dit zeer ervaren team van tandartsen leidt het behandelteam. De tandartsen worden bijgestaan door een zeer enthousiast team van assistenten, preventie-assistenten en mondhygiënisten. Ons preventie team richt zich vooral op preventieve behandelingen om tandvleesproblemen te voorkomen. Patiënten met tandvleesproblemen (parodontale afwijkingen) worden uitgebreid behandeld door onze gecertificeerde mondhygiënisten.

Tandartsen Mariastraat is een zeer kindvriendelijke tandartsenpraktijk. Ook voor een orthodontische behandeling kunt u ook bij ons terecht. Onder de leiding van onze beugeltandarts en haar team worden de modernste behandeltechnieken toegepast voor diverse soorten beugels zowel bij kinderen als bij volwassenen.

Dit uitgebreide assortiment aan kennis en ervaring maakt ons een zeer compleet tandheelkundig centrum voor het Oude Westen voor jong en oud.

De praktijk is in onze ogen succesvol wanneer u, als cliënt, met een gerust hart bij ons binnenkomt en tevreden weer naar buiten gaat.

Namens het team van tandartsen Mariastraat bent u als patiënt en bezoeker van harte welkom.