Onze praktijk

Onze praktijk

Onze praktijk staat voor hoogwaardige kwaliteit tandheelkunde, uitstekende service en een enthousiast team van tandartsen en assistenten, die u graag verder helpen en ondersteunen om een gezond gebit te behouden.

Onze visie

Zorg op maat staat centraal in onze tandartspraktijk. Dit naast de kennis en kunde volgens de allerlaatste ontwikkelingen in de tandheelkunde. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en materialen. Tevens wordt gewerkt volgens de hoogste Europese hygiëne normen. Al onze tandartsen zijn BIG – registreert, en staan garant voor optimale mondzorg.

Dit zeer ervaren team van tandartsen leidt het behandelteam. Men wordt bijgestaan door een zeer enthousiast team van assistenten, preventie-assistenten en mondhygiënisten. Ons preventie team richt zich vooral op preventieve behandelingen om tandvleesproblemen te voorkomen. Bij patiënten met tandvleesproblemen (parodontale afwijkingen) wordt men uitgebreid behandeld door onze gecertificeerde mondhygiëniste.

Kwaliteit

Kwaliteit, goede zorg en aandacht voor uw gebit staat bij tandartsen Mariastraat voorop. Daarom besteden wij veel aandacht aan zorgvuldige informatie en goede service naar onze patiënten. Wij staan ook garant voor onze behandelingen, onze materialen en onze administratie. Wij hanteren daarvoor procedures die gebaseerd zijn op richtlijnen van de beroepsvereniging en wetenschappelijke verenigingen in de mondzorg. De richtlijn praktijkhygiëne is hiervan een goed voorbeeld. Een goede klachtenbehandeling hoort daar ook bij. Wij streven ernaar dat uw klacht met de grootse zorg wordt ontvangen en behandeld.